Boekenbeurs

De werkgroep boekenbeurs valt ook onder de paraplu van de stichting “Eygelshoven door de eeuwen heen”. Elke eerste zaterdag van de maand het hele jaar door, in de oude raadszaal van de Laethof, Putstraat 17 te Eygelshoven. Openingstijd van 11.00 uur tot 15.00 uur. Inmiddels heeft deze boekenbeurs in de regio enige faam en een vaste klantenkring opgebouwd. Zij is ook een ontmoetingsplaats voor een sociaal gebeuren. Elke maand is er nieuwe aanvoer.

 

Tegen zeer aantrekkelijke prijzen ( € 0,50 – € 1,- € 2,- of € 5,- ) is iedere keer een groot aantal boeken te koop; o.a. romans-oorlogs-thrillers-reis-hobby-koken-tuinieren-bloemen limburgensia enz.

Tevens zijn ook de uitgaven van de stichting zelf en de kalender, die jaarlijks wordt uitgegeven, te koop. Legpuzzels-posters-langspeelplaten-d.v.d ’s en singels.

Er bestaat ook de mogelijkheid om boeken bij ons in te leveren, die u graag kwijt wilt bij een eventuele verhuizing of opruiming. Tel.: 045-2057088, maandagmorgen bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur, maandagavond tussen 19.30 tot 21.30 uur en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Het boekenbeursteam bestaat uit: Margot Spapens, Jana Fiala en Maria Brull.

error: Content is protected !!
error: Content is protected !!